Dinți lipsă?

Avem soluția pentru rezolvarea problemei tale la costuri promoționale!

390 EURO  450 EURO

Află mai multe

Solicită o programare
Vezi oferta

Reabilitare orală

în cel mai scurt timp!

Toată intervenția se desfășoară sub anestezie, ceea ce face ca pacientul să nu simtă niciun disconfort, recuperarea este destul de ușoară, ulterior intervenției fiind prescris și un tratament medicamentos.

Implantul dentar reprezintă o tehnică modernă prin care se poate proteza lipsa unuia sau mai multor dinți, având avantajul estetic, dar și funcțional al dintelui natural.

Implantul este estetic și funcțional!

Implantul rezistă

în timp!

Implanturile au, în medie, o rezistență de peste 10 ani, dar îngrijirea corespunzătoare le poate face să dureze toată viața. Această îngrijire nu este una specială, ci necesită doar o atenție deosebită cu privire la igiena orală.

Implantul

nu doare!

Îţi punem la dispoziţie cele mai performante implanturi dentare din industrie:

Implanturile premium nr.1 mondial NOBEL BIOCARE – Elveţia

Nobel Biocare este lider mondial în implantologia inovativă, oferind soluții de tratament de la cele mai simple restaurări la cele mai complexe.Design unic care îi permite atingerea excelenței în estetica zâmbetului având totodată un înalt grad de stabilitate, chiar și în cazurile în care osul este compromis.Cu peste 50 de ani de experiență și inovații, Nobel Biocare, fabricat în America reprezintă cea mai bună soluție în implantologia dentară.

Medigma Biomedical este fondată în 1992, Este considerat unul dintre pionierii în domeniul Implantologiei Dentare, fabricat în Germania care oferă soluții inovative medicilor dentiști și a tehnicienilor dentari.De asemenea, liniile de producție Medigma sunt cunoscute pentru precizia ridicată și caracteristicile ușor de utilizat. Echipa de cercetare și dezvoltare asigură constant producția de înaltă calitate. Având caracteristicile: stabilitate, precizie, biocompatibil, minim invaziv.

Implanturile Medigma Biomedical

Click to play video

La noi găsiți mai mult decât ultima tehnologie. Soluții pentru toate nevoile pacienților!

Fă cunoștință cu echipa noastră!

De ce Perfect Dental pentru implantologie dentară?

Echipă devotată și pregătită să îți redea zâmbetul mult dorit!

Aici este locul unde zâmbetele fericite prind viață, unde pacienții devin prieteni, iar afecțiunile dentare sunt tratate cu multă răbdare și grijă.

Ia legătura cu noi

PASIUNE ȘI PRICEPERE

TEHNOLOGII AVANSATE

Ia legătura cu noi

Investim permanent în calitatea serviciilor stomatologice, prin folosirea celor mai bune materiale, aparatură și, de asemenea, prin colaborarea cu cele mai renumite laboratoare de tehnică dentară.

ECHIPĂ PROFESIONISTĂ

Ia legătura cu noi

Lucrul în echipă aduce siguranța și succesul unui tratament dentar!

Fiecare pacient este evaluat în parte și i se elaborează un plan de tratament particularizat utilizând toate soluțiile moderne de tratament in funcție de nevoile sale.

Beneficiază și tu de aceleași rezultate spectaculoase

precum pacienții noștri:

Pot sa-l recomand cu multa incredere pe domnul Dr. Venczel Csaba si echipa sa. Am avut parte de seriozitate, profesionalism, servicii de calitate si un ambient placut de fiecare data. Recomand cu mult drag clinica Perfect Dental Clinic!

Horvath Zsofia

Nu pot spune decat de bine: receptie placuta, foarte rabdatoare, fac lucrari de calitate si important pentru mine este ca sunt fara dureri 😁😁😁 multumesc. Recomand cu încredere.

Aladár Kaktusz

Perfect Dental Clinic

Vino doar pregătit pentru rezultate de succes, de restul ne ocupăm noi!

Întreabă-ne despre tratament!

Solicită o programare

Aleea Vidraru 8, sc. 3, ap. 22. Cluj-Napoca 400657