Miért minket válasszon?

Kezeljük a pácienseket különös figyelemmel a legapróbb részletekig. Figyelembe vesszük a fogorvosi félelmet és hatékonyan küzdünk ellene eredeti módszerekkel, gondoskodva arról, hogy a páciensek kellemes és pihentető környezetben legyenek kezelve.

Google Vélemények

Enikő Forizs

⭐⭐⭐⭐⭐

Szívből ajánlom a klinikát mindenkinek! Minőségi munkát végeznek korrekt áron (ami a mai világban nagyon ritka). Én más városból járok ide dr. Venczel Csabához, aki mindig profi munkát végez és a kliens érdekeit tartja szem előtt. Olyan orvos, akiben maximálisan meg lehet bízni, munkájában hiba nincs. Tapasztalt, jól képzett, kedves, közvetlen és jó a humora. Nagyon kedves, lelkiismeretes az egész csapat, mindent megtesznek azért, hogy aki hozzájuk fordul, jól érezze magát és elégedett legyen. Bizalommal fordulhat bárki hozzájuk, a profizmus, minőség és a pozitív hozzáállás garantált!

Szasz Julia

⭐⭐⭐⭐⭐

Ok

Petruța Pașca

⭐⭐⭐⭐⭐

Nagyon ajánlom a Perfect Dental klinikát! 😃 Az orvosok profik, minden területre specializálódtak. A tisztaság magas színvonalú, a szekrények nagyon szépek. Ha gyönyörű és fájdalommentes mosolyra vágysz, a Perfect Dental az ideális hely! 😍

Dana adina Szekely

⭐⭐⭐⭐⭐

Nagyon elégedett, csodálatos csapat, Venczel orvos, nagyon odafigyel a részletekre, nagyon könnyen dolgozik, nem is érzi az ember.Tekintettel arra, hogy nagyon kevés időm volt, megértőek voltak és a legjobb megoldásokat keresték és elkészítettek egy kezelési tervet a lehető leggyorsabban. Nagy bizalommal ajánlom.

Az ügyfelek elégedettsége rendkívül fontos számunkra, ezért szeretnénk hallani visszajelzését tapasztalatairól, amikor szolgáltatásainkat igénybe vette! Véleményét itt tudja megosztani velünk:

Google Vélemények

Minden ügyfelünk véleményét itt tekintheti meg: itt

Fogászati szolgáltatások

A Perfect Dental Fogászati Klinika teljes körű fogászati szolgáltatásokkal várja Önt, mint általános fogorvoslás (tömések, foghúzások), prevenció (fogkőeltávolítás, fogászati higiénia), fogpótlás (fogprotézisek, fogkoronák, fogpótlók), implantológia (fogimplantátumok), ortodoncia (fogszabályozás), pedodoncia (gyermekfogászat), endodoncia (gyökérkezelés), fogászati esztétika (fogfehérítés), valamint szájsebészet (rezekció, fogeltávolítás).

VR technológia a páciensek számára

Forradalmazzuk a székben töltött időt.


Dr. Venczel Csaba és szakértő csapata VR technológiát alkalmaz 3D szemüvegekkel azoknak a pácienseknek, akiknek félelmük van a fogászati beavatkozásoktól. A relaxáció érdekében a páciensek filmeket nézhetnek vagy kedvenc zenéjüket hallgathatják fejhallgatóban.

Mosolygó Arc

Fogászati Eljárások

Fogászati Támogatási Órák

Tapasztalt Fogorvosok

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Melyek a fogászati rendelésünk főbb szolgáltatásai?

Széles körű fogászati szolgáltatásokat nyújtunk, ideértve a rendelői konzultációkat, a fogmosást, a fogszuvasodás kezelését, foghúzást, fogfehérítést és még sok mást. Itt vagyunk, hogy teljes körű szájegészséget biztosítsunk Önnek.

Hogyan tudok időpontot egyeztetni a rendelésünkön?

Az időpont egyeztetése egyszerű. Felveheti velünk a kapcsolatot telefonon vagy használhatja online időpontfoglaló űrlapunkat. Itt vagyunk, hogy a legjobb fogászati szolgáltatásokat nyújtsuk és egy kellemes élményt biztosítsunk a rendelőnkben.

Hogyan tudom kezelni a fogfájást, amíg el nem jutok a fogorvoshoz?

Fogfájás esetén javasolt a megszokott fájdalomcsillapítók szedése az előírásoknak megfelelően. Mindazonáltal fontos, hogy minél hamarabb felvegye velünk a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessen és az okát a problémának azonosíthassuk.

Milyen biztonsági intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy biztonságos élményt nyújtsunk a fogászati rendelőnkben?

Nagyon fontosnak tartjuk pácienseink biztonságát. Minden higiéniai és sterilizálási protokollt betartunk, és csapatunk egyéni védőfelszerelést visel. Biztosítjuk Önöket, hogy minden szükséges intézkedést megtettünk annak érdekében, hogy biztonságos élményt nyújtsunk a fogászati rendelőnkben.

Hogyan tudom igénybe venni a fogfehérítés szolgáltatást?

A fogfehérítés elérhető a fogászati rendelőnkben. Egy konzultációra jelentkezzen be, hogy megbeszéljük az elérhető lehetőségeket, és testre szabjuk a fogfehérítési kezelést az Ön fogászati ​​igényeinek megfelelően.

Milyen fizetési módszereket fogadunk el a fogászati szolgáltatásokért?

Elfogadunk különböző fizetési módokat, beleértve a készpénzt, bankkártyákat és más pénzügyi lehetőségeket. Rendelőnkben arra törekszünk, hogy minőségi, megfizethető szolgáltatásokat nyújtsunk minden páciensünknek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Címünk

Vidraru 8. sétány, 3. lépcsőház, 22. lakás, Kolozsvár

Telefonszám

0264 429 922
0753 035 543

Betöltés
Az üzenete elküldve. Köszönjük!

Üdvözöljük!

Üdvözlöm a Perfect Dental-ban!

A nevem Maria vagyok 👋

És itt vagyok, hogy segítsek időpontot foglalni Önnek!

Kérem, mondja meg a nevét!