Protezarea pe implanturi într-o singură ședință!

Pașii pentru realizarea unei proteze pe implanturi într-o singură ședință!

 1. Consultație + CBCT de pe maxilar și mandibulă (verificarea calității osoase).
 2. Nu se pot insera implanturi la pacienții cu hipertensiune arterială ridicată, la pacienții cu diabet zaharat, la pacienții cu tratament pe imunosupresoare (corticosteroizi, citostatice), la pacienții sub tratament cu bifosfonați (osteoporoză), la fumători (nicotina duce la apariția vasoconstricției – crește riscul complicațiilor periimplantare).
 3. Se vor alege implanturile de dimensiunile necesare de către implantolog pentru fiecare pacient în parte în așa fel încât să evite sinusurile maxilare și canalul mandibular și gaura mentonieră la nivelul mandibulei.
 4. Se va face anestezie locală.
 5. Extracții + inserarea implanturilor într-o singură zi!
 6. Urmează inserarea implanturilor în aceeași ședință (cel mai indicat 6 implanturi maxilare + 4 implanturi inferioare în mandibulă)
 7. Aplicarea bonturilor protetice cu amprentarea acestora pentru realizarea lucrării provizorii (sau a lucrării definitive, în funcție de caz).
 8. Rata de succes la Perfect Dental Clinic este de 98,9%, dar dacă cumva implantul va fi refuzat de către organism vom trece la reimplantarea lui (implantul aflat sub garanție) așa că eșecul îl vom transforma în reușită întârziată.

Avantaje:

 • număr redus de implanturi;
 • se pot insera și oblic (divergent);
 • implanturile sunt inserate într-o ședință o dată cu aplicarea lucrării protetice – ce se pot confecționa din PMMA (provizoriu) sau din zirconiu monolitic sau stratificat;
 • elimină disconfortul protezelor mobile;
 • redobândirea funcției masticatorii;
 • este rezistent în timp și are un preț scăzut;
 • pacientul părăsește clinica noastră (cu zâmbetul pe buze) cu o lucrare fixă, astfel încât își poate relua activitatea zilnică, atât din punct de vedere estetic cât și funcțional.

Programează-te acum la o consultație la Perfect Dental Clinic ca să afli mai multe detalii!