Albirea profesională a dinților cu Philips Zoom

Philips Zoom se află pe primul loc în tratamentele de albire profesională a dinților. Philips Zoom a fost creat de stomatologi şi au pus accentul pe reducerea efectelor secundare şi îmbunătăţirea siguranţei, oferind în acelaşi timp rezultate de înaltă calitate. Philips Zoom nu provoacă efecte secundare asupra eventualelor proceduri de reconstituire dentară (plombe sau coroane), nici nu degradează sau slăbeşte structura smalţului. Pentru tratament se folosește un gel de albire care conține o concentrație scăzută de peroxid de hidrogen, de doar 6%. Efectul este înbunătățit datorită lămpii speciale cu LED. Lampa crește eficiența gelului de albire care descompune pigmentarea găsită în smalț sau dentină. Gelul de albire are în componență substanțe prietenoase, precum fosfat de calciu amorf, azotat de potasiu și fluorură, care reduc sensibilitatea dinților și întăresc structura smalțului.

Albirea dinților nu este recomandată femeilor gravide, care alăptează, persoanelor cu boli severe sau persoanelor sub 18 ani!

La Perfect Dental Clinic poți încearca și tu cel mai nou și cel mai sigur tratament de albire a dinților disponibilă în întreaga lume!